ΤΣΙΛΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ!!!

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις αθλητικές διαδρομές
Post Reply
yannis-x

ΤΣΙΛΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ!!!

Post by yannis-x »

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΛΑ, ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (Routes, fb ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΥΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΣΙΛΑ ΓΙΑ ΦΩΛΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ Π Ε Τ Α Ξ Ε !!! ΤΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ!!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ/ΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ (ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ) ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΛΕΙΝΩ ΕΔΩ.

ΥΓ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ!
Go climb yourself ρε...
VD

Post by VD »

Πάντως τη Δευτέρα τα αυγά ήταν ακόμα εκεί αλλά το μήνυμα από κάτω ήταν σχισμένο δημιουργόντας σύγχυση σχετικά με το αν οι διαδρομές μπορούν να σκαρφαλώθούν ή όχι.
circular

Post by circular »

Το μήνυμα ήταν σκισμένο ήδη απο την Κυριακή - πιθανώς και νωρίτερα, αλλα δε μπήκαμε στη διαδρομή ωστε να ξέρουμε σε τι κατασταση ήταν τα αυγά.
Let's climb
Michael Fountoulakis

Post by Michael Fountoulakis »

Τα βράχια ανήκουν ΜΟΝΟ σε αυτούς που τα κατοικούν εδω και δισεκατομύρια χρόνια δηλ. φυτά,πουλιά,ερπετά,έντομα.Ξαφνικα αποφάσισαν οι άνθρωποι-αναρριχητές οτι μπορούν να καταστρέψουν τα "σπίτια" των μόνιμων κατοίκων ανοίγοντας τρύπες !! Απο κει και περα οτιδηποτε κάνουν δεν μου προκαλεί καμμία εντύπωση οποτε να αφήσουμε τα κροκοδείλια δάκρυα !!
τα πάντα ρεί
VD

Post by VD »

Τη παρασκευή επισκεύτηκα και πάλι το πεδίο και διαπίστωσα ότι όχι μόνο τα αυγά δεν είχαν πεταχτεί αλλά η επόαση ολοκληρώθηκε κ τα πουλάκια γεννήθηκαν!

Επομένως δεν υπάρχει λόγος να συγχυζόμαστε. Μόνο να συνεχίσουμε να δείχνουμε την απαραίτητη προσοχή κ αυτοσυγκράτηση μέχρι να μεγαλώσουν τα νεογνά κ να πετάξουν για αλλού.
yannis-x

Post by yannis-x »

Go climb yourself ρε...
Post Reply