ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΛΑ, ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (Routes, fb ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΥΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΣΙΛΑ ΓΙΑ ΦΩΛΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ Π Ε Τ Α Ξ Ε !!! ΤΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ!!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ/ΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ (ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ) ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΛΕΙΝΩ ΕΔΩ.
ΥΓ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ!
ΤΣΙΛΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ!!!
ΤΣΙΛΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ!!!
Go climb yourself ρε...
-
Michael Fountoulakis
Τα βράχια ανήκουν ΜΟΝΟ σε αυτούς που τα κατοικούν εδω και δισεκατομύρια χρόνια δηλ. φυτά,πουλιά,ερπετά,έντομα.Ξαφνικα αποφάσισαν οι άνθρωποι-αναρριχητές οτι μπορούν να καταστρέψουν τα "σπίτια" των μόνιμων κατοίκων ανοίγοντας τρύπες !! Απο κει και περα οτιδηποτε κάνουν δεν μου προκαλεί καμμία εντύπωση οποτε να αφήσουμε τα κροκοδείλια δάκρυα !!
τα πάντα ρεί
Τη παρασκευή επισκεύτηκα και πάλι το πεδίο και διαπίστωσα ότι όχι μόνο τα αυγά δεν είχαν πεταχτεί αλλά η επόαση ολοκληρώθηκε κ τα πουλάκια γεννήθηκαν!
Επομένως δεν υπάρχει λόγος να συγχυζόμαστε. Μόνο να συνεχίσουμε να δείχνουμε την απαραίτητη προσοχή κ αυτοσυγκράτηση μέχρι να μεγαλώσουν τα νεογνά κ να πετάξουν για αλλού.
Επομένως δεν υπάρχει λόγος να συγχυζόμαστε. Μόνο να συνεχίσουμε να δείχνουμε την απαραίτητη προσοχή κ αυτοσυγκράτηση μέχρι να μεγαλώσουν τα νεογνά κ να πετάξουν για αλλού.