Μια απλή γνώμη

Παρατηρήσεις, προτάσεις και αναφορά σφαλμάτων για το routes.gr
Post Reply
yiannis

Μια απλή γνώμη

Post by yiannis »

Χαιρετώ,

Νομίζω ότι το forum είναι λίγο άχρωμο. Βέβαια δεν αναφέρομαι στα θέματα του forum, ούτε και στα λεγόμενα των μελών του forum, αλλά στην ίδια την ιστοσελίδα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πολύ άσπρη και είναι λίγο δύσκολο να διακρίνει κανείς πότε υπάρχει καινούργιο post ή όχι.

Είμαι μέλος αρκετών fora και πιστεύω οτι ένα αρκετά καλό παράδειγμα είναι αύτο της ελληνικής κοινότητας ευρυζωνικού internet (http://www.adslgr.com/forum/). Μια ματιά εκεί ίσως να είναι χρήσιμη.

Δυστυχώς, δεν είμαι γνώστης ούτε phpBB, ούτε vBulletin (αν ήμουν, θα έκανα συγκεκριμένες προτάσεις...θα μάθω όμως, που θα πάει) και αντιλαμβάνομαι ότι τυχόν αλλαγές να απαιτούν πολύ χρόνο από πλευράς του Δημήτρη του Μαυρόπουλου (συγχαρητήρια για την προσπάθεια ξάνα!). Απλά νομίζω ότι όσο νωρίτερα γίνουν αλλαγές (όποιες και αν αυτές), τόσο πιο εύκολο θα είναι για τον administrator.

Αν σκεφτώ και τίποτα αλλό, θα το προσθέσω σε αυτό το thread

Φιλικά,

Γιάννης
Βρε τι πάθαμε...δύσκολη αυτή η κίνηση!!
Admin
Site Admin

Re: Μια απλή γνώμη

Post by Admin »

Γιάννη σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Το style του forum το επιλέξαμε μετά από δοκιμές αρκετών styles και ήταν εκείνο που ταίριαζε περισσότερο με το υπόλοιπο site που γενικά οι σελίδες έχουν άσπρο υπόβαθρο. Όντως χρειάζεται πολλές ώρες δουλειά για να κάνεις τροποποιήσεις και αυτή τη στιγμή δουλεύω πάνω σε κάποια άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να προστεθούν ή να βελτιωθούν στο site. Πάντως όλα όσα αναφέρεις θα αποτελέσουν σίγουρα μια βάση για μελλοντικές αλλαγές αφού κάθε παρατήρηση μόνο σε βελτίωση οδηγεί.

Όσον αφορά τα νέα μηνύματα, πράγματι το εικονίδιο που σου δείχνει ότι υπάρχει κάτι νέο δεν ξεχωρίζει εύκολα από το συνηθισμένο κανονικό εικονίδιο, γι αυτό μάλλον θα το τροποποιήσω. Για να δεις αν υπάρχει κάτι νέο, πρέπει να κάνεις login.

Πάντως, επειδή ο κώδικας δεν είναι δικός μου, μπορεί να υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζω και θα τα ανακαλύπτουμε μαζί σιγά σιγά.

Και πάλι σ' ευχαριστώ.
Last edited by Admin on 08 Aug 2006 14:03, edited 1 time in total.
Admin
Site Admin

Re: Μια απλή γνώμη

Post by Admin »

Το εικονίδιο που δείχνει ότι υπάρχει κάτι νέο τροποποιήθηκε και τώρα είναι εμφανέστατο. Επαναλαμβάνω ότι για να δείτε αν υπάρχει κάτι νέο, πρέπει να κάνετε login.
Post Reply