Πρόβλημα με το topic "Για το REVERSO της PETZL"
Πρόβλημα με το topic "Για το REVERSO της PETZL"
Δυστυχώς κάποιο πρόβλημα στη βάση δεδομένων του forum οδήγησε σε διαγραφή ολόκληρου του topic με θέμα το REVERSO της PETZL. Λυπάμαι πολύ γι αυτό γιατί ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που έχουμε θίξει στο forum. Επειδή εγώ τα κείμενά μου τα είχα γράψει πρώτα σε Word (ήταν λίγο μεγάλα) και μετά τα είχα διαγράψει, τα βρήκα στον «Κάδο Ανακύκλωσης» και τα επανέφερα στο PC μου, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να τα αναρτήσω πάλι αφού θα λείπουν οι παρατηρήσεις των υπολοίπων.
Ναι βρε "απίστευτε" τύπε. Έτσι έγινε. Βασικά γιατί είμαι Τσιγγούνης, Σπάγγος, Τσίπης, Ματζίρης και ότι άλλο ταιριάζει, οπότε δεν πληρώνω για ένα καλύτερο server και μια καλύτερη database, ούτε παίρνω καθημερινό backup.
Αλήθεια, μήπως κατά τύχη έχει ρυθμίσει κανείς τον browser σε Laptop που τώρα είναι εκτός Internet να κρατάει offline pages; Αν ναι και αν μπήκε και είδε τη συνομιλία πριν σβηστεί, ίσως μπορέσει να την βρει και να μου την στείλει.
Αλήθεια, μήπως κατά τύχη έχει ρυθμίσει κανείς τον browser σε Laptop που τώρα είναι εκτός Internet να κρατάει offline pages; Αν ναι και αν μπήκε και είδε τη συνομιλία πριν σβηστεί, ίσως μπορέσει να την βρει και να μου την στείλει.
-
teochristopoulos
Το θαύμα έγινε... Ο mak, που τον ευχαριστούμε πολύ, βρήκε το topic να είναι ζωντανό κάπου μέσα στη database του forum και να προσπαθεί να κρυφτεί. Το κλειδί στο ξετρύπωμά του ήταν ένας αριθμός που μου έστειλε, το 501 (ο κωδικός του topic). Και τώρα η συζήτηση είναι πάλι στον αέρα, οπότε αυτή που βρισκόμαστε τώρα θα διαγραφεί σύντομα για να μην δημιουργεί σύγχυση.
Re: Πρόβλημα με το topic "Για το REVERSO της PETZL"
Εμ κύριε αντ-μινιστρά μαςDimitris wrote:Δυστυχώς κάποιο πρόβλημα στη βάση δεδομένων του forum οδήγησε σε διαγραφή ...
αυτά παθαίνουν όσοι την εξουσία έχοντες
διαγράφουν τα μηνύματα,
των non-celebrities γατοφίλων.
Τους διαγράφεται μετά, από κάποιο αόρατο χέρι, κάποιο δικό τους
topic από τη database...
Χμ χμ χμ
Δ.